Historien bakom

2000-talet

Boomerang grundas av BM Teknik

BM Teknik AB i Motala börjar tillverka golfvagnar i den gula signaturfärgen i början av 2000-talet som börjar användas på allt fler golfklubbar runt om i Sverige. Utvecklingen fortsätter och BM Teknik lanserar en vagn för privat bruk under namnet Classic. Vagnen Elegance blir senare ytterligare ett tillskott med en stilren design och högkvalitativ stålkonstruktion.

2010-talet

Utvecklingen fortsätter

Boomerangvagnarna fortsätter vara en av de mest uppskattade produkterna bland golfklubbar och spelare landet över på grund av sin höga kvalité och pålitliga konstruktion. BM Teknik forsätter i 2010-talet tillverkningen drivs med tiden vidare tillsammans med samarbetspartners i Motala.

Tillverkningen fortsätter i mindre skala fram till 2019 och varumärket faller med tiden i glömska. Minnet av de banbrytande produkter som en gång konstruerades och tillverkades finns dock kvar på många golfbanor runt om i landet där de klassiska golfvagnarna från Boomerang fortfarande rullar.

2023

BMR Golf tar över bolaget

Varumärket återupplivas på nytt genom bildandet at BMR Golf AB. Boomerang återskapas i enighet med den initiala idén kring en svensktillverkade produker. Med ny organisation med omfattande kunskap om produktutveckling, tillverkning och golfmarknaden återupplivas varumärket i en modern regi. 

logo_one_black

Kontakta oss

BMR Golf AB

Org nr: 559423-3164

Innehar F-Skatt

 

Sparregatan 7
582 21 Linköping

 

 

BMR Golf AB drivs idag med säte i Linköping.

Vill du komma i kontakt med oss?

info@boomeranggolf.se

0705-721878